Rólunk

ÜDVÖZLÜNK A BURGMANBÁZIS HONLAPJÁN

Bizonyára sokan ismertek már, hiszen 2005 óta Burgmanozom.

Krisztián vagyok, gyerekkorom óta motorozom és azon szerencsések egyike vagyok, akinek a hobbija a munkája, éppen ezért szeretem, amit csinálok. Akik már jártak nálunk tudják, hogy egy kicsi, családias vállalkozás vagyunk. Javítóműhelyünkben minden Burgmannal kapcsolatos problémád orvosolni tudjuk.
Nagy raktárkészlettel rendelkezünk a fogyó-kopó alkatrészekből. Minden típushoz minden alkatrészt tartunk, ami a mindennapi használathoz szükséges: Malossi hajtásszíjakat, kuplungokat, 650-eshez szükséges hajtásszíjakat, féktárcsákat, fék-alkatrészeket, levegőszűrőket, stb., Mindent, ami a szervizeléshez szükséges raktáron tartjuk, hogy bármilyen szerviz-igényed esetén mielőbb segíteni tudjunk Nektek.

A Burgmanbázis nem csak kereskedés és szerviz. Annál sokkal több. Mi a Burgman szerelmesei vagyunk. Ez a szerelem több mint 15 éve kezdődött és egy életen át kitart.
Meggyőződésünk, hogy igazán jól csak kevés dologhoz érthet az ember. Természetesen olajat vagy láncot szinte mindenki tud cserélni egy motorkerékpáron, de egy olajcsere-szerviz nem csak ebből áll. Ezért nem árt ha az, akihez viszed a motorod tisztában van azzal, hogy mit és mikor kell elvégezni az olajcserén kívül. Ehhez elengedhetetlen, hogy a szerelő mindig naprakész információkkal, megfelelő diagnosztikai eszközökkel és célszerszámokkal rendelkezzen.
Az pedig, hogy valaki meg tudja különböztetni a normális zajokat a rendellenestől, szinte biztosan nem megy olyan típus esetében amiből évente csak 2-3 darabot lát. Fő profilunk a Suzuki Burgman márkájú nagyrobogók időszakos karbantartása, hibáinak diagnosztizálása, javítása. A gyári utasítás számunkra nem ajánlás hanem parancs. Ettől még külön kérésre sem szívesen térünk el. Ennek köszönhetően maradhat motorod sokáig olyan, mint amilyen újkorában volt.

 — KRISZTIÁN, BURGMANBÁZIS

ALAPÉRTÉKEINK

Munkatársaink szakmai és emberi felkészültsége nagyon fontos számunkra, így nálunk a megoldás mindig személyesen Rád és motorodra van szabva!

  • Ügyfélközpontúság
  • Pontosság
  • Precízség
  • Gyorsaság
  • Barátságos kiszolgálás

KÉPGALÉRIA

ELŐNYEINK:

Mert tőlünk csak olyan motort veszel, amit teljesen átnéztünk, ha valami
cserére szorult, azt  kicseréltük. Nálunk nincsenek rejtett hibák. Nekünk tényleg fontos az elégedett ügyfél!

Mert ajánlani fogsz az ismerőseidnek és Te Magad is visszajössz hozzánk a későbbiekben is.

Mert Nekünk presztízs kérdés a minőség! Nem utolsó sorban, ha nálunk
vásárolsz motort, a szervizköltségedet kedvezménnyel jutalmazzuk.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

Kérdésed van? Hívj minket!
+36 30 513 6195