Eladó alkatrészek

ALKATRÉSZEK BURGMAN MOTOROKHOZ

Burgmanodhoz nem is kereshetnél jobb helyen alkatrészt, mint nálunk. Hogy miért? Mert nem egyszerű kereskedés vagyunk, ahol csak az alkatrészek eladása a cél. Mi szerviztapasztalatunk által szaktanácsot tudunk adni aktuális problémádra és közösen megbeszélve a hibajelenséget a lehető legjobb megoldást és csak a valóban szükséges alkatrész megvásárlását javasoljuk.
Mivel szerződéses kapcsolatban vagyunk a gyárral nem okoz problémát motorodhoz a gyári, új, megfelelő minőségű alkatrész beszerzése, rövid határidővel. A kopó, úgynevezett fogyó alkatrészekből nagy raktárkészlettel rendelkezünk ezért polcon tartunk Malossi hajtásszíjakat, kuplungokat, 650-eshez szükséges hajtásszíjakat, féktárcsákat, fék-alkatrészeket, levegőszűrőket és még sok-sok más alkatrészt.

Használt kell? Az sem gond! Amennyiben használt alkatrész érdekel, ebben is tudunk segíteni. Aktuális készletünkről érdeklődj nálunk. Néha minket is meglep mennyi mindenünk van polcon! Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találod.

 — a tulajdonosok

ELŐNYEINK:

Mert tőlünk csak olyan motort veszel, amit teljesen átnéztünk, ha valami
cserére szorult, azt  kicseréltük. Nálunk nincsenek rejtett hibák. Nekünk tényleg fontos az elégedett ügyfél!

Mert ajánlani fogsz az ismerőseidnek és Te Magad is visszajössz hozzánk a későbbiekben is.

Mert Nekünk presztízs kérdés a minőség! Nem utolsó sorban, ha nálunk
vásárolsz motort, a szervizköltségedet kedvezménnyel jutalmazzuk.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

Kérdésed van? Hívj minket!
+36 30 513 6195